Остварите погодности као Beauty купац
Остварите погодности као Beauty купац
Изградите свој посао као Бренд партнер!
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Уместо увода

maca

Схватање људске лепоте веома је релативно и у потпуности зависно од поднебља, културе и личног става појединца. Зато се и каже да је лепота у очима посматрача.

С друге стране, време у коме живимо намеће норме понашања без којих је данас тешко опстати, нарочито у пословном окружењу. Све више времена троши се на посао и у вези посла, најчешће на рачун сопственог здравља. 

 Лепота и здравље нераскидиво су повезани.

Здрав организам основни је предуслов лепоте, која се у највећем броју случајева само истиче, усавршава и одржава.. 

Такође, без унутрашње хармоније, упркос труду и вештини уложеним у сопствени изглед, нисмо способни да зрачимо потпуну лепоту свог бића.
Све то значи да је за праву, трајну лепоту потребно много више од пуног несесера разних производа за негу и одржавање лепоте и њихове свакодневне примене.

НАСТАВИТЕ


Неопходна је брига о сопственом здрављу, физичкој активности и доброј кондицији, задовољству оним што радите и оним што у стварности заиста јесте.

Да би смо били у хармонији са самим собом, да би достигли тамо где себе видимо, морамо, пре свега, имати јасан циљ и инспирацију где и како себе видимо, како желимо да изгледамо, како да се хранимо, колико смо спремни да мењамо себе на боље и најважније - колико воље ћемо уложити у жељене промене.

Када све то знамо, неће нам бити тешко да одаберемо којим препаратима ћемо неговати оно најбоље што имамо - себе!

О променама али и начину на који се кроз њих пролази, говорим из личног искуства, верујући да је то предуслов и уједно најбољи начин да, из прве руке, поменуто искуство пренесем свима који то желе да чују, примене и покрену себе у жељеном правцу.
Потребно је знати и то да пут изласка из "зоне комфора" коју нам "пружају" нездраве и погрешне навике, често је веома трновит, праћен практичним и финансијским дилемама, због чега је кроз тај процес лакше проћи уколико имате одговарајућу подршку.

Ја сам због тога одабрала Компанију Oriflame и већ скоро две деценије сарађујемо на обострано задовољство. Зато што сам задовољна својим избором, желим то своје задовољство да пренесем свима онима који имају чврсту намеру да успешно мењају себе.

Шведска компанија Oriflame креира и стално усавршава висококвалитетне производе, чији циљ је остваривања позитивног дејства на организам у целини.

Wellness производи помажу да на прави начин бринемо о свом здрављу, док нам козметички препарати са широком палетом употребе омогућавају да истакнемно сопствену лепоту, што све помаже да сопствено здравље и лепоту спојимо у једној заокруженој целини.
Могућност уштеде, зараде и најважније - пословна прилика коју Оriflame компанија нуди, олакшава промену животних навика у жељеном смеру.

Дакле, све што је потребно за истинске промене - пред Вама је! Алати су ту, потребна је само Ваша воља!

Искористе сопствени потенцијал, пријавите се и сазнајте како!

О мени

Osmeh

На помисао да опишем себе, дипломирани инжењер саобраћаја у мени реаговао је први и одмах кренуо да претражује одговарајуће професионалне обрасце Сurriculum vitae, униформних садржаја.

Онда је дугогодишње искуство у мрежном маркетингу усмерило фокус са оних униформних на битне чињенице и догађаје који, осим што вас дефинишу, уједно могу бити интересантни али и корисни потенцијалном читаоцу.

Крутом техничком образовању и суптилном духу, који плови светом лепоте и здравља, само стрпљивост жене и мајке може дати жељену синергију, чинећи да на најбољи начин сагледавам различите ситуације и реагујем на најбољи начин.

У најкраћем, тако ја видим себе.

У жељи да опишем себе онаквом каква стварно јесам, пре него што сам кренула са писањем, помислих да би у тако важном послу могло бити корисно да на ту тему направим малу кућну анкету.

НАСТАВИТЕ

Тако сам од ћеркице сазнала да су моје очи и мој осмех најлепши на свету целом, да је мој глас као музика, да ми хаљине стоје као принцези из бајке и да ће, кад порасте, бити као ја.

Син, тинејџер, задржао се на томе да сам дивна. Уверио ме је чврстим загрљајем.

Муж ме није много описивао, а сјај у његовом оку не би стао у овај опис.

Признајем, тешко ми је овако објективним коментарима нешто додати или одузети.

Можда бих ипак додала да волим да путујем.

Много.

Волим и да учим, да радим на свом личном развоју.

Волим да помажем другима.

Волим да упознајем нове људе.

У свему томе, помаже ми посао који сам изградила у мрежном маркетингу.

Тачније, мрежни маркетинг помогао ми је да видим шта желим, да своје снове преточим у реалност, и да будем задовољна оним што јесам. Зато се и дружимо још од 2001.године. 

Таква сам, волим слободу у послу.

Волим и да сама одређујем своје радно време.

А посебно волим отворен простор у коме време проводим са себи блиским особама.

Јер ово је тимски рад, а у мрежном маркетингу добар и јак тим, злата је вредан.

Када радите оно што волите, и када вас за то добро плаћају, успех не може изостати.

Оља


Немате налог овде? Региструјте се сада!

Пријавите се